مرجع تخصصی عروس هلندی

مرجع تخصصی عروس هلندی

پرورش،نگهداری و بیماری ها
مرجع تخصصی عروس هلندی

مرجع تخصصی عروس هلندی

پرورش،نگهداری و بیماری ها

دستور تهیه ی غذای جوجه سرنگی قسمت دوم

در قسمت اول یکی از روش های تهیه ی غذا جوجه های سرنگی ذکر گردید، در روش دوم، نحوه ی تهیه ی غذای عادی پرنده را آموزش خواهید دید..

این روش درست همانند غذایی هست که والدین به جوجه های خود می دهند ، هر چند که این روش برای والدین آسان است ولی برای آنکه ما این دستور را فراهم کنیم ، نیاز به کمی زحمت دارد...


روش تهیه غذای همیشگی جوجه ها:


مواد لازم: غذای اصلی جفت یعنی ارزن و (کتان به صورت اختیاری و یا اگر ارزن در دسترس نبود به ناچار می توان از کتان استفاده نمود)


در این روش ابتدا با استفاده از هاون و یا هر کوبه ای ، ارزن ها را بکوبید به طوری که پوسته از مغز جدا شده و با جدا کردن پوسته از مغزی به وسیله پف کردن و یا استفاده از باد سشوار؛ چنان ارزن را بکوبید که کاملا خرد و یا پودر شده تا جوجه توانایی خوردن آن را داشته باشد...

سپس ارزن های آماده شده را در یک ظرف حاوی آب ولرم(از قبل جوشیده شده) قرار داده و مخلوطی از ارزن و آب درست کنید...

و توجه داشته باشید که مخلوطی که تهیه کردید نه چندان خمیری و نه چندان آبکی باشد...

اکنون می توانید مخطوط ذکر شده را با استفاده از سرنگ به جوجه ی خود بدهید...


نکات مهم:

نیاز به جوشاند ارزن ها و نرم کردن آنها نیست...

این وعده ی غذایی را می توانید به همراه رژیم قبل که توضیح داده شد بدهید به عنوان مثال یک مرتبه مخلوط زرده  و مرتبه ی بعد مخلوط ارزن...

از آسیاب یا مخلوط کن می توان برای خرد کردن ارزن ها استفاده نمود...



روش تهیه ی غذای اضطراری برای جوجه های سرنگی:


ممکن است برای برخی دارندگان این حیوان پیش آید که زمان کافی برای تهیه ی غذای سرنگی که در این پست و پست قبلی ذکر شد، نداشته باشند ، در این صورت پیشنهاد می گردد طبق رژیم ذیل پیش بروند:


مواد لازم: بیسکویت حاوی سبوس گندم مانند ساقه طلایی و مقداری آب از قبل جوشیده شده


مطابق دستور: ابتدا مقدار بیسکویت مورد نظر را کاملا خرد کنید و بعد با آب از قبل جوشیده شده مخلوط کرده تا محلول نسبتا رقیقی به دست اورده و با استفاده از یک سرنگ 5 میلی لیتری پرنده ی خود را تغذیه کنید.


نکات مهم:


1. رقیق بودن یا خمیری شدن غذای مورد نظر بستگی به سن پرنده ی شما دارد ، بنابراین درصورتی که حیوان شما در سنین پایین 15 روزگی بسر می برد محلول هرچقدر رقیقتر باشد ، هضم آن راحت تر بوده و هر چقدر که سن پرنده بیشتر می شود شما می توانید از مقدار رقیق بودن محلول کم کنید.

2. حتی الامکان از بیسکویتی استفاده شود که فاقد جوش شیرین و حداقل مقدار افزودنی باشد.

3. استفاده کردن خمیر هر گونه نان مانند بربری ، سنگک ،باگت اکیدا خودداری شود.

نظرات 2 + ارسال نظر
مرتضی جمعه 5 خرداد 1391 ساعت 16:31

سلام حامد جان

امروز عروس ماده ام دومین تخم رو گذاشت و خیلی خواست که با نره جفت گیری کنه ولی طبق معمول نمیذاره...

الان حدود یک ساعتی که بدجوری می لرزه حتی منقارش رو باز میکنه زبونش هم می لرزه! چشه؟! چیکار باید بکنم؟!

تماس هم گرفتم گوشی رو برنداشتید!

Farid یکشنبه 14 خرداد 1391 ساعت 11:50

سلام این روش واسه جوجه های مرغ عشق و فیشر هم میشه استفاده کرد؟!؟

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد