مرجع تخصصی عروس هلندی

مرجع تخصصی عروس هلندی

پرورش،نگهداری و بیماری ها
مرجع تخصصی عروس هلندی

مرجع تخصصی عروس هلندی

پرورش،نگهداری و بیماری ها

علل بد خلقی برخی عروس هلندی ها


بنا به درخواست و سوالات مکرر کاربران محترم تصمیم به نگاشن این پست گرفتم:


عروس هلندی ها بنا به دلایلی دچار چنین عارضه ای خواهند شد و در واقع این رفتار بیماری نبوده بلکه جزئی از حالات ذاتی موجود در آنان است که با قرار گرفتن آنان در شرایط خاصی سبب افشای خلق بد آنان می شود.

طبق آمار های سازماندهی شده مربوطه به طوطی سانان ،  از هر هشتاد عروس هلندی 33 عدد از آنان تحت چنین شرایطی هستند.


حال به بررسی علل بد خلقی عروس ها می پردازیم:

عروس هلندی ها اعم از نر و ماده ی  آنها ممکن است دچار چنین عارضه ای شوند و اولین عامل موثر در وقوع آن می توان به دوران جوجگی وی اشاره کرد.

آنان زمانی که در سنین پایین به سر می برند به دلیل مواجهه نشدن با انسان ها و ارتباط نداشتن با آنان با پا گذاشتن به سنین بزرگسالی رفته رفته این رفتار در آنان شکل می گیرد و متاسفانه هیچ راه حلی برای رام نمودن این دسته از عروس ها وجود نخواهند داشت.

عروس هایی که دچار این عارضه هستند ، نسبت به همنوعان خود نیز واکنشی وحشیانه نشان می دهند و همواره رفتاری تهاجمانه دارند به طوری که امکان جفت شدن آنان به میزان ده درصد است.

این عروس ها هنگام مواجهه شدن با انسان ها کاملا وحشی شده و با رفتار ها و شیوه های مختلف مانند گاز گرفتن و جیغ های ممتد در صدد دفاع از خود هستند.


برخی دیگر از عروس هلندی ها به هنگام دارا شدن جفتی با جنس مخالف ، سریعا این رفتار در آنان شکل می گیرد.

از جمله رفتار آنان می توان به :

1. از حالت آرامی و دستی بودن کاملا بیرون آمده و همانند یک عروس وحشی  رفتار میکنند.

2.از خود رفتار هایی نظیر جیغ های بلند در آورده و به دفاع کردن از ماده ی خود می پردازند و یا ماده ی انان در صورت دارا بودن تخم رفتاری تهاجمی پیدا کرده و حتی ممکن است به نر خود آسیب برساند.


راه حل:

زمانی که عروس هلندی خود را در معرض شدید چنین رفتاری دیدید، بلافاصله از  سایر عروس هلندی ها و یا سایر پرندگان جدا کنید به گونه ای که دیگر قادر به شنیدن صدای آنان نباشد.

و به مدت (چند هفته تا یک ماه ) به صورت انفرادی نگه داشته شود و در این مدت تنها خود شما به وی غذا بدهید تا کمی رفتارش انعطاف پیدا نماید. برای موفقیت در این راه می توانید از غذاهای مورد علاقه ی وی استفاده نمایید.

درصورتی که عروس وحشی شده ی شما ماده است ، به هیچ وجه در این زمان لونه ای برای وی قرار ندهید تا به حالت اولیه باز گردد.

معمولا عروس هلندی های ماده ای که دچار چنین شرایطی می شوند بعد از گذشت زمانی تخم گذاری های بی رویه را آغاز خواهند نمود که حتما به پست مربوطه برای درمان تخم گذاری های مزمن مراجعه نمایید..


زمانی که احساس نمودید عروس هلندی  شما به حالت اولیه بازگشته است ، با قفس شخصی خود وی را در کنار سایر عروس ها بگذارید و برای زمانی نزدیک به دو هفته به همین روال پیش رفته تا اینکه و سپس او را وارد قفس سایر عروس ها ویا عروس دیگر خود سازید.

تجربه نشان داده است که عروس های نری که در معرض چنین مشکلی قرار دارند عروس هایی عقیم هستند ولی این نظریه به طور دقیق صدق نخواهدنمود.


پیشنهاد می شود این دسته از عروس ها را که اخلاقی همانند هم دارند در کنار یکدیگر قرار دهید.

از جمله نژاد های رایج مبتلا به این عارضه می توان به نژاد های سینامون یا دارچینی و عروس های لوتینو اشاره نمود و باید گفت که تنها به صورت تخمینی بوده و قطعیتی ندارد.

نکته ی مهم:

به هیچ عنوان از هیچ دارویی نظیر مسکن ها و یا محرک کننده ی جنسی در این دسته از عروس های بدخلق استفاده نکرده زیرا هیچ ثمری نداشتهه و تنها سبب تشدید این عارضه می گردد.


حتی الامکان از لمس این عروس ها پرهیز نموده زیرا استرس ناشی از لمس شدن انان توسط انسان ها سبب اضطراب بیشتر و یا حتی سکته ی آنان می شود.


تلاش شود این پرندگان در طی این دوره کاملا تقویت شده تا به دلیل مصرف بالای انرژی خود تلف نشوند.


میزان ابتلای عروس ها نر بیشتر از عروس های ماده است.

و مهمترین دلیل وجود چنین بیماری روانی در عروس هلندی ها خارج گشتن آنان از چرخه ی طبیعی و قرار گرفتن آنان تحت سیطره ی انسان ها است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد